Onze school
is een geweldige
springplank, maar
geen rode loper

We zijn trots op onze leerlingen: 


Jonge mensen van ruim 60 nationaliteiten en culturen. Zij bevestigen ons elke dag opnieuw hoe verrijkend het is, om met elkaar aan de slag te zijn in een klimaat waarin jonge mensen zichzelf ontdekken, opstaan en hun grenzen verleggen.

Onze leerlingen

We zullen het maar direct zeggen: het Edith Stein College is een superschool, maar je moet wel inzet (willen) tonen. Wij houden van leerlingen die gemotiveerd zijn. Ongeacht hun niveau, mavo, havo, vwo en ISK, of een achtergrond. Jongens en meiden die iets willen bereiken. Ben jij zo’n leerling? Dan ben je bij ons helemaal op je plek!

Wij vinden het prachtig als je vooruit wilt én ervoor werkt. Dan kun je op ons rekenen. Dan geloven we in je. Je ziet dit terug in het motto van onze school: Mooi. Maak het maar waar! Ontmoet alvast je schoolgenoten.

Ons team

Het team van Edith Stein College is bevlogen en gedreven in hun werk. Het team is er altijd voor jou en wil alles uit jou halen om jouw dromen te verwezenlijken en jouw ambities waar te maken. De mentor is een belangrijke persoon in jouw leerjaar. Hij of zij is jouw dagelijkse aanspreekpunt en het contact met je ouders/verzorgers. Daarnaast zijn er ook coaches, leerlingen van hogere klassen, die klassen begeleiden. Zo maken wij samen de school, de school voor waarmakers.

Ons gebouw

Als je hier naar school gaat, dan leer je elke dag op één van de mooiste locaties in het centrum van Den Haag. Dat voelt gelijk goed. In de school is er een goede sfeer. Je kan lekker ontspannen en tot rust komen of je energie kwijtraken op ons supergrote schoolplein.

Meer dan een school

Wij zijn het oudste lyceum van Nederland. We nemen de ervaring en inzichten mee om succesvol te zijn in wat we doen. Dat zie je terug in de structuur van de school en de vakken binnen ons schoolprogramma. Hierin veel aandacht voor Versterkt Taalonderwijs, een Verlengde Schooldag, die je voorbereidt op een doordachte vervolgkeuze en Huiswerkbegeleiding. En wat te denken van bijzondere vakken, zoals persoonsvorming.