Waarmakers

ESC is een geweldige springplank,
maar geen rode loper.

We zijn trots op onze leerlingen: jonge mensen van ruim 60 nationaliteiten en culturen. Zij bevestigen ons elke dag opnieuw hoe verrijkend het is, om met elkaar aan de slag te zijn in een klimaat waarin jonge mensen zichzelf ontdekken, opstaan en hun grenzen verleggen.

Kinderen met niet-Nederlandse wortels wijs in de wereld laten landen en met een carrière voor ogen waarin zij gelukkig en succesvol kunnen zijn. Dat is hoe Edith Stein College de lat voor zichzelf heeft gelegd.

Leer een aantal bijzondere leerlingen van het Edith Stein College kennen via hun persoonlijke verhalen. Ontdek ook hoe diversiteit hier verbindt en dat taalachterstand geen barrière hoeft te vormen voor communicatie of om een hoger niveau te halen.

Als school doen wij niet alleen beloften. Wij vragen ook iets van onze leerlingen: doorzettingsvermogen, ambitie en open staan voor elkaar en de kansen die worden geboden. Wij bieden hen een geweldige springplank, maar geen rode loper.

Echte ‘waarmakers’ die groots dromen zijn van harte welkom op onze prachtige school aan het Louis Couperusplein. Kom binnenkort gerust eens kennismaken!

Verhalen van waarmaker

Jeaneth Raghoenandan

Minahil Gondel

Nazanin Rasooli

Casilda Davis

Maja Sikora

Douwera Thiam

Dragomir Bajireanu

Bruna Bjelinski

Zeynep Onur

Alessandro Gandini Ladomirska

Ivan Muresan

Karim Halaf

Deshanira Castillo

Kaan Pilat

Muskaan Jhapsie

Hai Nguyen

Ayberk Konusul

Aaliyah Kanouni

Zeynep Emsiz

Berat Yilmaz

Jamely Robben