Leerlingen

Een goede sfeer waar iedereen mag zijn wie hij of zij is.

Op het Edith Stein College heerst een goede sfeer waar iedereen mag zijn wie hij of zij is. Dat willen we graag zo houden. Daarvoor zijn er regels in de school en daar moet je je aan houden. Zo houden we een goed schoolklimaat, waar we met elkaar en met plezier kunnen werken aan jouw ambities. Alle belangrijke informatie is te vinden in onze schoolgids. Zoals je vakanties, de schoolkosten, exameninformatie en begeleiding. Ga voor deze praktische zaken naar onze schoolgids

Verlengde schooldag

Het team van Edith Stein College is bevlogen en gedreven in hun werk. Het team is er altijd voor jou en wil alles uit jou halen om jouw dromen te verwezenlijken en jouw ambities waar te maken. De mentor is een belangrijke persoon in jouw leerjaar. Hij of zij is jouw dagelijkse aanspreekpunt en het contact met je ouders/verzorgers. Daarnaast zijn er ook coaches, leerlingen van hogere klassen, die klassen begeleiden. Zo maken wij samen de school, de school voor waarmakers.

Elke dag iets anders

Op het Edith Stein College kan je na schooltijd meedoen met allerlei activiteiten en programma’s. Dit heet Verlengde Schooldag.

Wil je je opgeven voor naschoolse activiteiten? Meld je dan aan, de plekken zijn hiervoor beperkt, dus wees er snel bij!

Versterkt Talen Onderwijs (VTO): meld je aan via vto@edithsteincollege.nl

 

 

Sportklas

Dag:Tijd:Sport:Voor wie:
Maandag16:00-1700 SportklasBrugklas 1,2 en ISK
Dinsdag16:00-17:00Basketbal en VolleybalIedereen
Woensdag16:00-17:00BadmintonIedereen
Vrijdag16:00-17:00 Voetbal (ADO VO League)Op aanmelding

Bijspijkeren
Om nog beter te worden!

Vakantieschool

De Vakantieschool is er voor jou, als je wilt bijspijkeren voor een aantal vakken tijdens je vakantie. Zo ga je vol zelfvertrouwen en meer kennis het nieuwe schooljaar in. Meld je aan via vakantieschool@edithsteincollege.nl

Huiswerkbegeleiding

We vinden het belangrijk dat je je ontwikkelt en groeit, maar ook je afspraken nakomt als het gaat om huiswerk. Voor iedereen die dat nodig heeft of het fijn vindt kan er daarom dagelijks op school op het leerplein huiswerk worden gemaakt. Elke dag is er van 8.00 tot 17.00 uur begeleiding aanwezig, zodat je kan worden geholpen bij vakken die aandacht verdienen. Door deze individuele aandacht ziet ESC jou stappen maken naar betere resultaten.

Begeleiding

Op het Edith Stein College vinden we het belangrijk dat jij je goed voelt. Wil je ergens over praten dan kun je altijd bij je mentor terecht. Je mentor kan je helpen of doorverwijzen naar iemand die gespecialiseerd is in jouw hulpvraag. Je kunt ook altijd contact opnemen met team leerlingbegeleiding via: zorgteam@edithsteincollege.nl.

Schoolspullenpas

Schoolbenodigdheden heb je nodig om mee te kunnen doen op school. Dat is de reden waarom er een Schoolspullenpas is voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar. Hiermee kan je bij verschillende winkels schoolspullen kopen die op de schoolbenodigdhedenlijsten staan. Leergeld Den Haag stuurt begin juni aanvraagformulieren voor de Schoolspullenpas. Heb je het aanvraagformulier nog niet ontvangen, neem dan meteen contact op met Leergeld Den Haag op telefoonnummer 070-796135 of 070-7796136 (ma-do 09.00-12.30 uur) of mail naar schoolspullenpas@leergelddenhaag.nl

Leerlingenraad

De leerlingenraad is een actieve groep leerlingen die zich bezighoudt met allerlei zaken op school. Eens in de twee weken wordt er vergaderd en besproken wat er op school speelt, wat er beter kan, wat echt moet veranderen en waar de leerlingenraad zich voor in kan zetten.

Wil je je aansluiten bij de leerlingenraad?

Stuur dan een e-mail naar: leerlingenraad@edithsteincollege.nl
Begeleider: meneer Huygen

Voor je ouders / verzorgers

Jouw ouders / verzorgers zijn voor ons heel belangrijk. Zo weten wij wat er speelt bij jou thuis en kunnen we jou goed begeleiden met jouw ambities. Alle informatie over de communicatie met jouw ouders en het volgen van jouw resultaten is te vinden in onze schoolgids.