Jij lost straks de moeilijkste zaken op?

Ik ben geboren in Bulgarije. Twee jaar geleden zijn we naar Nederland gekomen. Door Corona hadden we het als gezin best moeilijk, omdat de winkel van mijn vader dicht moest. Omdat we hier in Nederland familie hadden, zijn we verhuisd. 

Ik ben blij op het Edith Stein College. Het is een mooi gebouw, we hebben goede docenten en het is groot genoeg. En het eten is goed hier! Engels is één van mijn favoriete vakken, dat heb ik mezelf aangeleerd. 

Het Lustrum was geweldig, we hadden een week lang festiviteiten op school. We gingen naar de Efteling, naar Scheveningen voor een Nieuwjaarsduik en er was een groot feest op school. Ze hadden allemaal spellen bedacht en er was een foodcourt, dus je kon zoveel eten als je wilde. 

Na dit jaar ga ik naar een havo/vwo-klas, dus het gaat best goed op school. Later wil ik graag forensisch onderzoeker worden, dan zou ik crime scenes onderzoeken en bewijs verzamelen bij misdaden. Maar stiekem zou ik ook wel model willen worden, ik weet alleen nog niet zo goed hoe. Gelukkig heb ik daar nog alle tijd voor.

Figen