Jij hangt straks in het Kunstmuseum?

Ik ben Dragomir, ik zit in de eerste klas havo/vwo. We zijn nu een tijdje bezig en eigenlijk gaat het heel goed. Laatst had ik een 9 voor wiskunde! Daar ben ik heel trots op. Als ik het goed blijf doen dit jaar, ga ik misschien naar het vwo. Maar, om heel eerlijk te zijn, is dat niet mijn enige ambitie.
Ik weet namelijk al jaren dat ik kunstenaar wil worden. Ik hou van tekenen en ik ben er inmiddels ook best goed in. Ik weet zeker dat ik op het Edith Stein alleen nog maar beter ga worden.
Ik zit in de Kunstklas. Daar kun je voor kiezen als je graag creatief bezig bent. Omdat de kunstdocenten weten dat ik graag kunstenaar wil worden, mag ik daar nu zelfs extra komen. Eigenlijk ben ik altijd welkom, we zijn een soort vrienden nu.
We zijn ook een keer naar het Rijksmuseum geweest met de hele klas. Die hadden namelijk een samenwerking met Edith Stein College. We moesten toen onze eigen kunstposters maken, dat was ontzettend leuk. We maken vaker met school uitstapjes, zo leren we ook buiten de schoolmuren.

Dragomir Bajireanu