Verlengde Schooldag

Elke dag iets anders

Op het Edith Stein College kan je na schooltijd meedoen met allerlei activiteiten en programma’s.

Je kan kiezen wat je leuk vindt!

Sport

Sport jij graag? Dan ben op het ESC op de juiste plek. Elke maandagmiddag verzorgt de Sportklas een programma, van klimmen tot boogschieten en van snowboarden tot schaatsen. En aan het einde van het Sportklasjaar ga je mee op sportkamp! Naast de Sportklassen zijn er ook teamsporten na schooltijd. Bijvoorbeeld voetbal, volleybal en basketbal. Ons schoolteam doet mee aan de ADO-League, dus geef je op!

Onderlinge sporttoernooien op school hebben we ook. De brugklassen en de ISK-klassen spelen tegen elkaar en worden begeleid door leerlingen uit 5 havo en 6 vwo.

En houd je van bewegen? Dat kan elke dag, want op ons schoolplein kan je voetballen, basketballen, tafeltennissen, maar ook lekker chillen met je vrienden.

Expressie

Ben je creatief of muzikaal en wil jij daar meer mee doen? Dan is de Kunstklas of de Muziekklas iets voor jou. De klassen zijn één dag per week, na schooltijd.

ESC Clubs

Edith Stein College heeft ook verschillende Clubs, waar je je bij kunt aansluiten:

• ESC Schaakclub

• ESC Bookclub

• ESC Dramaclub

De clubs komen wekelijks bij elkaar en organiseren onderling verschillende activiteiten. Alle clubs worden begeleid door onze docenten.

u. De klassen zijn één dag per week, na schooltijd.