Online Open Dagen

Live-Indoor-Experience

Jij wilt als groep 8 leerling onze school van binnen bekijken? Jij wilt ons gymlokaal bewonderen? Jij wilt weten wat wij bij scheikunde doen? Jij wilt weten hoe het leerplein eruit ziet? Jij wilt het schoolplein met voetbalveld én basketbalveld verkennen? Dat kan!

Het ESC gaat voor jou open. We bieden een rondleiding aan door ons schoolgebouw. Zo kan je even sfeerproeven, maar ook ervaren hoe het er bij ons aan toe gaat. Je maakt tijdens de rondleiding ook kennis met de docenten en je ziet wat zij allemaal tijdens de lessen doen. Kortom, een experience!

Klik op onderstaande link en meld je aan. Let op! Er is een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij!!

Online Open Dagen

dagen
uren
minuten
seconden

Tijdens de ESC Online Open Dagen kunnen jij en je ouders/verzorgers kiezen voor:

ESC INFO STREAM
In deze stream krijg je nog meer info over wie wij zijn, wat we voor de ESC leerlingen doen en hoe het voor hen mogelijk is om hun droom waar te maken. Er wordt verteld over hoe het voor jou is om in de brugklas te komen.

ESC ONLINE PROEFLES
Tijden ze proeflessen maak je kennis met een ESC vak, met de docent en zie je hoe er online les gegeven wordt.

ESC ONLINE WERELD
In deze online wereld kun je met je eigen gemaakte avatar verschillende activiteiten doen. Daarnaast lopen hierin verschillende ESC leerlingen en ESC docenten rond, waaraan je vragen kunt stellen.

ESC VRAGEN MARKT
In dit persoonlijke gesprek is er ruimte voor stellen van vragen met verschillende docenten/mentoren. Daarnaast is er ook iemand van ons ESC leerlingondersteuningsteam, mocht je vragen hebben over specifieke begeleidingsbehoeftes of bijvoorbeeld ons antipest-protocol.

Maken van een persoonlijke afspraak voor buiten de Online Open Dagen

Het is momenteel niet mogelijk om ons prachtige ESC schoolgebouw binnen te lopen voor het stellen van vragen en het krijgen van nog meer informatie. Natuurlijk kan dit tijdens onze Online Open Dagen, maar misschien is dit niet mogelijk of gelukt. Het kan ons voorstellen dat jij en/of je ouders/verzorgers dit toch nodig hebben, voordat jij je schoolkeuze kan maken. Daarom is het mogelijk om buiten de onze ESC Online Open Dagen een online afspraak te maken. Wij nemen dan op jouw gewenste moment contact met je op. Dit kan door te bellen of een video gesprek. Zo kan jij goed je schoolkeuze maken!

Aanmelden voor groep 8 leerlingen

Bekijk onze pagina “aanmelden” voor onze volledige aanmeldprocedure.